Aria AlterEgo

Ваня или по-скоро Aria AlterEgo, под чийто псевдоним твори в музикалните среди, е завършила към СУ "Св.Климент Охридски" бакалавър Италианска филология и магистратура Преводач-редактор с италиански и английски език, като е учила два семестъра в Италия по програмата Еразъм, живяла е за малко и в Щатите, а пътешествията й по Европа и отвъд са немалко, най-вече покрай многобройните международни фестивали и турнета, в които е участвала като народна певица. От близо 8 години се занимава с народна музика, а от 5 с писане на тесктове и участия в международни проекти на диджеи от различни държави, като гамата от стилове (предимно електронни), в които е експериментирала и творяла е наистина широка - като се започне от хаус музика и се премине през рок, джас, поп, дръм енд бейс, дъбстеп, трап и дори рап. Парчетата, в които е участвала са близо 25, като тя е автор на текстовете и вокалите на всяко едно от тях, а инструменталите и обработката са от различни диджеи и продуценти. В профила й в Soundcloud можете да чуете някои завършени и някои демо версии на по-голямата част от проектите й, като едно от най-успешните за момента парчета се казва "Gone" и е колаборация с Valoriz (австрийски продуцент и диджей) и Nottich (български продуцент и диджей). Сега излиза първото й парче на български, казва се "Времето си ти" и е с доста по-комерсиално звучене, свежа колаборация с ROJ3L ("Ройел").

ROJ3L е чисто нов проект на хландскоро дуо диджеи-продуценти Yonathan Zvi. Тяхната музика е пускана от най-големите диджеи в хаус средите, а също така са правили официални ремикси за известни имена като например London Grammar и Paul Oakenfold. В момента са се фокусирали изцяло върху новия си проект ROJ3L, под чието име възнамеряват да се подвизават и в поп средите с изцяло нов имидж, свеж поглед и интересни идеи.

Скоро предстои да излезе и още един съвместен проект с името "Don't hold on", този път обаче на английски с много енергично и зареждащо звучене и се очаква да предизвика голям интерес, както на национално, така и на международно ниво, като се обсъжда и направата на клип. Автор на текста и вокалите е отново Aria, а на инструментала, миксинга и мастеринга - ROJ3L. И двете парчета са записани в студиото на Мастило.

Социални връзки:
YouTUBE
Facebook
Soundcloud